Cazare

VILA PETRE ASIGURĂ 54 LOCURI DE CAZARE ÎN 21 DE CAMERE

CAMERĂ DUBLĂ

Camera dublă cu pat matrimonial oferă cazare pentru două persoane , este spațioasă, modern mobilată, dotată cu baie proprie cu apă caldă non-stop, încălzire centrală, LED TV cu televiziune prin cablu și internet WiFi de mare viteză. La cerere se poate solicita uscător de păr. Se recomandă consumarea produselor proprii în sala de mese special amenajată iar păstrarea la rece a alimentelor se poate face în frigiderul din incinta locației.

PREȚ

150 ron / noapte

Check-in după ora 14:00 – Check-out până în ora 11:00

CAMERĂ TRIPLĂ

Camera triplă oferă cazare pentru trei persoane, este spațioasă, modern mobilată, dotată cu baie proprie cu apă caldă non-stop, încălzire centrală, LED TV cu televiziune prin cablu și internet WiFi de mare viteză. La cerere se poate solicita uscător de păr. Se recomandă consumarea produselor proprii în sala de mese special amenajată iar păstrarea la rece a alimentelor se poate face în frigiderul din incinta locației.

PREȚ

180 ron / noapte

Check-in după ora 14:00 – Check-out până în ora 11:00

CAMERĂ CVADRUPLĂ

Camera cvadruplă oferă cazare pentru patru persoane, este spațioasă, modern mobilată, dotată cu baie proprie cu apă caldă non-stop, încălzire centrală, LED TV cu televiziune prin cablu și internet WiFi de mare viteză. La cerere se poate solicita uscător de păr. Se recomandă consumarea produselor proprii în sala de mese special amenajată iar păstrarea la rece a alimentelor se poate face în frigiderul din incinta locației.

PREȚ

200 ron / noapte

Check-in după ora 14:00 – Check-out până în ora 11:00

Acceptăm plata numerar, cu cardul sau cu tichete de vacanță.